Μεγάλος διαγωνισμός για τα μέλη της Χρυσής Αυγής ! (και τους υπόλοιπους αναγνώστες μας): Κερδίστε δωρεάν ένα σπάνιο αυθεντικό συλλεκτικό τεύχος του περιοδικού Χρυσή Αυγή από το 1991! Δωρεάν αποστολή με ΕΛΤΑ!

Το μλογκ  "τo εθνικό μας τσίρκο" κάνει σήμερα μια μοναδική προσφορά σε όλους τους αναγνώστες του, συμπεριλαμβανομένων και  όσων μελών και στελεχών της Χρυσής Αυγής πιθανώς ενδιαφέρονται!

Προσφέρουμε σήμερα σε ένα τυχερό αναγνώστη μας που θα επιλεγεί με κλήρωση ανάμεσα σε όσους απαντήσουν σωστά, εντελώς δωρεάν σε έντυπη μορφή  και σε καλή κατάσταση, ένα συλλεκτικό τεύχος του περιοδικού Χρυσή Αυγή από το 1991! Το βραβείο θα σταλεί δωρεάν στον νικητή μέσω ΕΛΤΑ!

Το μόνο που έχετε να κάνετε για να συμμετέχετε δωρεάν στην κλήρωση είναι να στείλετε email στο nationalcircusgr@gmail.com με την σωστή απάντηση στην παρακάτω ερώτηση: 


Ποιός υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης της Χρυσής Αυγής , και προσωπικός φίλος του Νίκου Μιχαλολιάκου επί δεκαετίες, είχε συλληφθεί με την κατηγορία της ΒΕΒΗΛΩΣΗΣ ΕΘΝΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΛΩΝ, όταν μπήκε μαζί με άλλους σε ένα σχολείο και ΕΧΕΣΕ πάνω στην Ελληνική Σημαία και σε φωτογραφίες Ηρώων του 21;Δεν χρειάζεται στο email να γράφετε τα ονόματα και τις διευθύνσεις σας. Μόνο ο νικητής της κλήρωσης θα ειδοποιηθεί ηλεκτρονικά για να δώσει μια διεύθυνση παραλαβής και εαν επιθυμεί να παραμείνει ανώνυμος δεν θα κοινοποιήσουμε το όνομά του, παρά μόνο τα αρχικά του η ψευδώνυμο. 

Ενεργά μέλη και στελέχη της Χρυσής Αυγής να μην διστάσουν να συμμετέχουν στο διαγωνισμό!

Να μην φοβάστε να συμμετέχετε, διότι εμείς δεν είμαστε ρουφιάνοι σαν κάποια υψηλόβαθμα στελέχη σας που δίνουν τους  πρώην συναγωνιστές σας  στο Ιντυμίντια, ούτε σαν κάποια υψηλόβαθμα στελέχη σας που κάρφωναν ονόματα και πληροφορίες για ενεργά μέλη της οργάνωσης στη Κρατική Ασφάλεια, ούτε κάνουμε επιθέσεις και επιδρομές και τραμπουκισμούς σε σπίτια όσων έχουν άλλη άποψη από την δική μας, όπως κάνατε εσείς για δεκαετίες στα σπίτια όποιων συναγωνιστών σας τολμούσαν να εκφέρουν μια διαφορετική άποψη από αυτή του "αρχηγού" σας και στην πραγματικότητα ιδιοκτήτη της πολύ κερδοφόρας αυτής οικογενειακής επιχείρησης στην οποία δεν είστε μέλη αλλά πελάτες. Αντίθετα το natiοnal circus δεν σας αντιμετωπίζει έτσι και γι αυτό και σας δίνει ΔΩΡΕΑΝ όλες τις αναρτήσεις του καθώς και το δικό σας συλλεκτικό περιοδικό που τόσα χρόνια σας  μοσχοπουλούσε ο 'μόσχος' για να παίρνει τα λεφτά σας και να τα τρώει σαν μοσχάρι έχοντας δεκαπλάσια μηνιαία  έσοδα (που τα πληρώνατε εσείς ) από ότι ένας έλληνας μεροκαματιάρης.... ΚΟΡΟΪΔΑ!Μας έχουν επίσης στείλει κάποιοι δικοί σας υλικό με προσωπικές στοχοποιήσεις νυν και πρώην μελών σας με ονόματα και φωτογραφίες και αντί να το δημοσιεύσουμε το διαγράψαμε αμέσως , οπότε μην ανησυχείτε για θέματα ασφαλείας. Μπορείτε να μας στέλνετε email με αποκαλύψεις με πολιτικό ενδιαφέρον για τα πεπραγμένα μελών και στελέχών της Χ.Α. και να τις δημοσιεύουμε.   Αλλά μην στέλνετε "στοχοποιήσεις". Δεν είμαστε εδώ πέρα ούτε εγκληματική συμμορία νονών ούτε περιθωρική μαφία του υποκόσμου για να  κάνουμε "στοχοποιήσεις" και να φακελώνουμε κόσμο και να τον δίνουμε στις κρατικές αρχές.. Όλες αυτές οι πρακτικές που έχετε συνηθίσει να κάνουν διάφοροι "εθνικιστές"στα μαγαζάκια τους δεν ισχύουν  με μας.

Aντίθετα μάλιστα ο σκοπός που φτιάξαμε αυτό το μπλογκ είναι να τα  πολεμήσουμε όλα αυτά, και σας καλούμε όλους να συνδράμετε στην προσπάθεια μας να εξυγιανθεί η χώρα και η κοινωνία μας από τον ΚΟΠΡΟ ΤΟΥ ΑΥΓΕΙΑ, καθώς έχουνε πλέον βρωμίσει ανησυχητικά!

NATIONAL CIRCUS ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!

 Σχετικά με τον διαγωνισμό να μην χάσετε την ευκαιρία, ιδιαίτερα όσοι είστε ακόμα πελάτες-μέλη της Χρυσής Αυγής και στείλτε μας την σωστή απάντηση! Eφόσον δεν απαντήσουν σωστά αρκετά άτομα η δεν στείλουν email πολλοί αναγνώστες, θα έχετε πολύ μεγάλες πιθανότητες να είστε εσείς ο νικητής.