Ουρανία Μιχαλολιάκου: Είμαι στρέητ, είμαι Ελληνίδα και δεν γουστάρω την υποκρισία τους!







Και ένα απόσπασμα από συνέντευξη συμμαθητή της Ουρανίας: “

Δεν θα ξεχάσω μια γιορτή στο σχολείο, 17 Νοέμβρη ”, λέει. “Η χορωδία του 1ου Λυκείου Πεύκης τραγούδαγε τα κλασικά της ημέρας… με την Ουρανία ανάμεσα στους υπόλοιπους της χορωδίας. Όταν έφτασαν στο ρεφραίν του ‘Ακορντεόν’ του Λοϊζου, μια κοπέλα από το κοινό έβαλε τα γέλια ακούγοντας την κόρη του Μιχαλολιάκου να τραγουδάει πως δεν θα περάσει ο φασισμός”.



– Και η Ουρανία πώς το πήρε αυτό; '

– Εκείνη τη στιγμή δεν έκανε τίποτα… Περίμενε να τελειώσει η γιορτή και μετά έσκασε μπουκέτο σ’ εκείνη που είχε γελάσει. Είχε μαύρο μάτι για δυο βδομάδες περίπου. Το καλύτερο είναι οτι είχαμε ένα θηρίο για φυσικό και πάνω στον τσαμπουκά πήγε να τις χωρίσει με αποτέλεσμα να φάει μια αδέσποτη.

 – Άρα πούλαγε τραμπουκισμό από μικρή.

– Τον κλασικό τσαμπουκά που είχε κάθε κοπέλα που το παίζει επαναστάτης. Γενικά κράταγε χαμηλό προφίλ – μη ξεχνάς πως μιλάμε για εποχές που η Χρυσή Αυγή είχε κάτω από 0,5%. Ξέραμε βέβαια οι περισσότεροι ποιος ήταν ο πατέρας της, μα αν δεν το ήξερες ήταν αδύνατο να το καταλάβεις.

 – Δηλαδή;

– Δηλαδή άραζε για μπύρες στην πλατεία Αμαρουσίου μέχρι το πρωί με μεταλάδες και πάνκηδες… και σε κουβέντες που γίνονταν για πορείες έκραζε συνέχεια τους μπάτσους! Και δεν ήταν μόνο στα λόγια αυτό: για την ακρίβεια, σχεδόν όλοι οι εφηβικοί της έρωτες και συναναστροφές ήταν με άτομα τα οποία το “Κίνημα” τα έχει στην πρώτη λίστα κοινωνικών ομάδων-εχθρών του.

 – Αριστερούς εννοείς;

– Και όχι μόνο.

 – Ξένους;

– Ναι, Αλβανούς σίγουρα. Θα γίνει εντελώς Espresso η φάση αν επεκταθώ τώρα, γάμα το.  





 Ο Περίανδρος σχολιάζει με πικρόχολο χιούμορ: «Η Μις Πίγκι έχει τη μεγαλομανία του πατέρα της αλλά άνευ της πονηρίας του Κάτμαν. Μετά ηλιθιότητος. Λέει “θυσιαστείτε”! Είναι το μισό από τις απαιτήσεις του Χίτλερ και του Μένγκελε [σ.σ. μάλλον εδώ εννοεί τον Γκέμπελς] προ της πτώσεως του Βερολίνου. Το υπόλοιπο μισό που αυτοκτονούμε κι εμείς και πολεμάμε μέχρι τέλους, όχι»




Στην ιστοσελιδα όπου αθρογραφεί ο Αριστοτέλης Καλέντζης διαβάζουμε  σχόλιο που περιλαμβάνει και τα εξής:



"Χράμια-τσόκαρα-ταγάρια και ντορβάδες εμπριμέ" το κόμμα, με ...τουζλούκια, ζιπουνάκια και τερλίκια λαϊκά, στο Ι.Χ. βίντεο η Ουρανία που φαίνεται ότι υφίσταται οβιδιανές μεταμορφώσεις ξεχνώντας τις eccentrique δημόσιες εμφανίσεις της στις οποίες ουδόλως ενεφάνισε την εικόνα της "σεμνής κόρης" αλλά της λίαν αδίστακτης μεταμοντέρνας "επισκεπτρίας"... Καλέ, ποιος σε "έστησε" ούτω πως και μας τρόμαξες; \

Εμ, βέβαια, τώρα απευθυνόμαστε με διάπυρο προεκλογικό λόγο σε κομματικά κορόιδα και αναφωνούμε "Είμαι ...Ελληνίδα" αλλά, κοπέλα μου, ποιος σου είπε να χαρακτηρίζεις ούτω πως τις σεμνές Ελληνίδες; Ποιος σου έδωσε τέτοιο υβριστικό δικαίωμα να θεωρείς την Ελληνίδα ότι ολισθαίνει σε μία κατάσταση που ευτυχώς, παρά τη παρακμή την αποφεύγει;
Mέσα σε ένα "τοιούτον" κομματικό και οικογενειακό περιβάλλον, μιλάνε κοπέλα μου για ...Ελληνισμό και ...gayλίκια; Δε βρέθηκε ούτε ένας να σου πει ότι στο σπίτι του κρεμασμένου δε μιλάνε για σκοινί; Τουλάχιστον ή άλλη κοπέλα της οποίας το βίντεο θέλησες να ..."ακυρώσεις" με την ...στρέιτ σκηνοθετική λάμψη σου και όμορφη είναι και σεμνή είναι και -παρά τις όποιες τοποθετήσεις της- ελκυστική στο "γυαλί". Τον εαυτό σου τον είδες σε καθρέφτη;
ΠΗΓΗ