ΜΟΡΓΚΕΛΟΝΣ (MORGELLONS) η νέα ασθένεια των αεροψεκασμών


Μια πτυχή της ιστορίας των chemtrails είναι ότι μέσα από το νέφος, δημιουργούν την εξάπλωση της ασθένειας Morgellons.Το παράξενο είναι ότι οι ίνες που έχουν βρεθεί στα σώματα των προσβεβλημένων ανθρώπων, που έχουν την ασθένεια Morgellons, εχουν συνδυαστεί με τις ίνες που βρίσκονται στο νέφος των chemtrails και σε σταγόνες της βροχής. Αυτό σημαίνει ότι... όποιος αναπνέει τον αέρα ενδέχεται και να έχει εκτεθεί σε αυτή την ασθένεια.


Εν ολίγοις πρόκειται για μια σχεδιασμένη, μεταδιδόμενη εισβολή νανοτεχνολογίας στους ανθρώπινους ιστούς, με τη μορφή αυτοσυναρμολογούμενων, αυτοαναπαραγόμενων ορατών σωληνίσκων, έγχρωμων ινών, διατάξεων, συρμάτων και άλλων ορατών μορφών, που μοιάζουν με αισθητήρες και κεραίες. Μεταφέρουν δε τα περισσότερα γενετικά μεταλλαγμένα DNA/RNA.


Αντέχουν σε θερμοκρασίες άνω των 760 βαθμών Κελσίου, η αποστείρωση των επαναχρησιμοποιούμενων ιατρικών εργαλείων (χειρουργεία, οδοντιατρεία) είναι άχρηστη !!!



Υπάρχουν σημαντικά στοιχεία ότι η μετάδοση – μόλυνση σχετίζεται με τις ίνες που βρίσκονται στα υλικά των αεροψεκασμών, αν και δεν έχουν δημοσιευτεί αποδείξεις, οι οποίες και υπάρχουν.


Οι συνέπειες αυτών των ευρημάτων είναι τεράστιες.

Έχουμε όλοι εκτεθεί στην ασθένεια Morgellons μέσω των chemtrails;

Αυτές οι φρικτές πληροφορίες οδηγούν σε σκέψεις. Δολοφονία του ανθρώπινου πληθυσμού εκ προθέσεως, με τη χρήση υψηλής τεχνολογίας που δημιούργησε τεχνητά ένα παθογόνο οργανισμό που διασκορπιζεται μέσα από τον συνεχιζόμενο chemtrails ψεκασμό;




ΠΗΓΗ