Φτιάξε με αγάπη μου, απο τον Απρίλη έχεις να το κάνεις!


Φτιάχνονται  σεξουαλικά  με το μίσος, το ξύλο και το αίμα. Άλλος προσφέρει λουλούδια του Αγίου Βαλεντίνου και ο καλός χρυσαυγίτης προσφέρει στην καλή του σπασμένα κεφάλια αθώων και άοπλων (μεταξύ αυτών και ανηλίκων όπως και γυναικών) που ανυποψίαστοι δέχονται επιθέσεις απο υπεράριθμους, πολλαπλάσιους και εξοπλισμένους χρυσαυγίτες.

Η «Εφημερίδα των Συντακτών» αποκάλυψε το πλήθος των μηνυμάτων που αντάλλαξε ο Λαγός με άλλα στελέχη της ναζιστικής οργάνωσης, τα οποία αποδεικνύουν ότι σε οργανωμένη επίθεση της Χρυσής Αυγής ήταν επικεφαλής ο ίδιος ο βουλευτής του κόμματος Ι. Λαγός.

Πρόκειται για την επίθεση στον Ελεύθερο Κοινωνικό Χώρο της Ηλιούπολης «Συνεργείο», που πραγματοποιήθηκε από μηχανοκίνητο τάγμα εφόδου της Χρυσής Αυγής στις 10/7/2013. Για την επίθεση αυτή, την άρση της ασυλίας των χρυσαυγιτών Ι. Λαγού και Ν. Μίχου αποφάσισε η Ολομέλεια της Βουλής

Το τάγμα εφόδου αποτελούνταν από 50 μηχανές, στις οποίες επέβαιναν μέλη των Πυρήνων Νίκαιας, Πειραιά και Νοτίων Προαστίων της ναζιστικής οργάνωσης και επιτέθηκε στο «Συνεργείο» περίπου στις 19.30, υπό την καθοδήγηση του Λαγού και του Μίχου, όταν μέσα στον χώρο πραγματοποιούνταν μάθημα Αγγλικών σε μικρά παιδιά.

Οι χρυσαυγίτες, οι οποίοι κρατούσαν λοστούς και κοντάρια, έσπασαν και κατέστρεψαν ό,τι βρήκαν μπροστά τους και στη συνέχεια χτύπησαν και τραυμάτισαν τον εκμισθωτή του χώρου Π.Δ., ενώ η δασκάλα και οι μαθητές κατάφεραν να κρυφτούν στην τουαλέτα.

Ως επικεφαλής του τάγματος εφόδου περιγράφεται στις καταθέσεις των μαρτύρων ο Λαγός, ο οποίος προδίδεται από τη συμμετοχή του βουλευτικού του αυτοκινήτου στην επίθεση και βέβαια από τα σχετικά μηνύματα που έχει ανταλλάξει με πλήθος στελεχών της οργάνωσης.



Αλλά υπάρχει και η συνομιλία του Λαγού με την κατηγορούμενη για ένταξη σε εγκληματική οργάνωση, Νικόλ Μπενέκη, το βράδυ της επίθεσης:



Μπενέκη: «Τους αφήσαν [σ.σ. τους προσαχθέντες]; τελειώσατε;»

Λαγός: «Οχι ακόμα. Πολύ γέλιο θα σου πω. Στο ίντυ [σ.σ. ιστότοπος indymedia] γράφουν ότι τους κοπανήσαμε».

Μπενέκη: «Αχαχαχα. Δε τους κοπανήσατε;».

Λαγός: «Και βέβαια ναι».

[...]

Μπενέκη: «Βρήκα τις αναρτήσεις στο ίντι. αχαχαχαχαχα. Κότες οι τύποι. Ο,τι να ’ναι λένε».

Λαγός: «Φύγαμε [σ.σ. από το Τμήμα]. Τι λένε; Οτι μας έδειραν?».

Μπενέκη: «Ο άντρακλας μου δέρνει. λα λα λα λα. γουστάαααρω».

Λαγός: «Γιατί; τώρα το είδες».

Μπενέκη: «Οχι. Εξιτάρομαι κάθε φορά που το κάνεις. Είχες από Απρίλη».

Λαγός: «Ξέχασες τη διανομή τροφίμων. Τα ΜΑΤ».

Μπενέκη: «Για αναρχία λέω λατρεία. Τα ΜΑΤ είναι τακτικότερα νομίζω. Μ’ άρεσε που πήγατε επίτηδες. Επικεφαλής τους ο Λαγός λένε μέσα. Χαχα. Ετσι κατά τα άλλα λένε πως είσαι κότα τα ζώα».

Λαγός: «Χαχα. Να μου πουν πού ήμουν κότα και να συμφωνήσω».

[...]

Λαγός: «Τώρα κατάλαβα. Μόνο όταν κάνω επεισόδια με θες».

ΠΗΓΗ