Έχουμε το γονίδιο Έψιλον που δεν υπάρχει σε άλλο λαό.


Το D.N.A μας που από ότι αποφάνθηκαν στις 19/11/2012 Γάλλοι βιολόγοι ότι στο D.N.A των Ελλήνων υπάρχουν κάποια χρωματοσώματα που μας καθιστούν διαφορετικούς. Θα μπορούσε να ήταν το ΙΧΩΡ.

Επίσης σύμφωνα με έρευνα του πανεπιστημίου του Stanford των Ηνωμένων Πολιτειών και της Παβίας της Ιταλίας το D.N.A των Ελλήνων καταδεικνύει πως σε ποσοστό 99,5% πρόκειται για καθαρή φυλή που δεν έχει επηρεαστεί από Σλάβους, Τούρκους ή οποιουσδήποτε άλλους. Αυτό είναι που τους ενοχλεί.

Είμαστε απόγονοι του Μεγάλου Αλεξάνδρου και ο νοών νοείτο. Το D.N.A. των Ελλήνων είναι ιδιαιτέρως ξεχωριστό. Υπάρχει μία ομάδα στο χρωμόσωμα Υ. Στο χρωμόσωμα αυτό υπάρχο

ν γνωρίσματα που μεταβιβάζονται μόνο από τον άνδρα. Γνωρίζουμε από την εποχή του Ομήρου ακόμη ό,τι ο ΙΧΩΡ μεταβιβάζεται μόνον από τον άνδρα.

Έτσι λοιπόν επιτέλους η επιστήμη μπόρεσε και ταυτοποίησε το γονίδιο Έψιλον. Το γονίδιο Έψιλον βρίσκεται στο χρωμόσωμα Υ και η συγκεκριμένη τοποθεσία του ονομάζεται Ε 1Β 1Β.

Εκτος από την Ελλάδα αυτό το γονίδιο Ε υπάρχει στη βόρεια Αλβανία και στην Κάτω Ιταλία, Κάτω Γαλλία, και περιέργως στον χώρο που έφτασε ο Πυθέας ο Μασσαλιώτης δηλαδή τη Σουηδία και τη Νορβηγία και Βόρειες χώρες γενικότερα.

Στην Τουρκία το 47% του πληθυσμού φέρει το γονίδιο Έψιλον. Αυτό υπονοεί ότι το 47% του Τουρκικού λαού είναι Ελληνικής καταγωγής. Αυτό πρέπει να μάθουν οι Έλληνες της Τουρκίας. Η μισή Τουρκία είναι ελληνική .Ας εξετάσουν αν τολμούν το D.N.A.

Όλοι οι γενετιστές λένε ότι το γονίδιο Ε υπάρχει μόνο στην ελληνική φυλή.

Άρα Έλληνες είναι και οι μισοί τούρκοι και οι βόρειοι λαοί. Στην νότιο Γαλλία είναι το 47%.

ΠΗΓΗ


(Σημείωση national-circus: Σύμφωνα με τις επιστημονικές πηγές το συγκεκριμένο γονίδιο συναντάται πολύ συχνότερα στην Βόρεια Αφρική απο ότι στην Ελλάδα, αλλά στο παραπάνω κέιμενο ξέχασαν να το αναφέρουν και αυτό, καθώς από εκεί θα έβγαζαν το συμπέρασμα ότι και όλοι οι βορεοαφρικανικοί και μεσανατολικοί λαοί που μεταναστεύουν στην Ελλάδα είναι περισσότερο γνήσιοι απόγονοι των Αρχαίων Ελλήνων από τους ιδιους τους Έλληνες, και πλέον επιστρέφουν στην ...μητέρα πατρίδα τους που τους ανήκει !!!

Φυσικά και  το κείμενο με το γονίδιο Ε είναι hoax, όμως ανακυκλώνεται εδώ και χρόνια σε αρκετές ακροδεξιές ιστοσελίδες που το παρουσιάζουν ως επιστημονικό γεγονός..

Ζητάμε συγγνώμη από τα τσίρκα, καθώς ο χαρακτηρισμός του ακροδεξιού χώρου ως "τσίρκο" είναι υποτιμητικός για τα κανονικά τσίρκα ...)