"Γεννήθηκα Έλληνας και θα πεθάνω Έλληνας, για αυτό δεν μπορούσα να είμαι Χρυσαυγίτης! Ο προδότης της πατρίδος μας ανθέλληνας Μιχαλολιάκος θα έπρεπε να καταδικαστεί στην κρεμάλα!"



Πριν μια εβδομάδα είχε αρχίσει ο  διαγωνισμός μας  με την ερώτηση 

 "Ποιός υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης της Χρυσής αυγής ΕΧΕΣΕ πάνω στην ελληνική σημαία."

Λάβαμε μόνο μια σωστή απάντηση και αυτή μάλιστα από κάτοικο εξωτερικού και αναγκαστήκαμε να πληρώσουμε ταχυδρομικά για το εξωτερικό... 


Ο μεγάλος μας νικητής είναι ο Μ.Λ, κάτοικος εξωτερικού  και κέρδισε το τεύχος 65 του περιοδικού Χρυσή Αυγή, έτος 1991.

Το τεύχος έχει θέμα "Ελληνικός πολιτισμός"   και περιέχει και άρθρο του Περίανδρου Ανδρουτσόπουλου με τίτλο "Ελληνική Οικολογία¨".

Στο εισαγωγικό άρθρο με τίτλο "Οι τελευταίοι ευτυχισμένοι και υπογραφή του ίδιου του Νίκου Μιχαλολιάκου αναφέρεται και το παρακάτω  συλλεκτικό απόσπασμα:

"Aς προβληματιστούμε με το φαινόμενο αυτό αναλογιζόμενοι ότι κανένα ολοκληρωτικό καθεστώς όπως ήταν η Εθνικοσοσιαλιστική Γερμανία και η Φασιστική Ιταλία δεν κατέρρεύσε μέσα στα σφάλματα της πολιτικής του, όπως κατέρρευσε η Σοβιετική Ρωσία, αλλά ηττήθηκε σε ένα πόλεμο με εχθρούς εξωτερικούς"

Το περιοδικό επίσης έχει το παλιό επίσημο σήμα της Χρυσής Αυγής, το σύμβολο της 4ης Θωρακισμένης Αστυνομικής Μεραρχίας των SS, η οποία το 1943 στάλθηκε στην Ελλάδα για να αντιμετωπίσει το κίνημα της αντίστασης και είναι υπεύθυνη για πολλά εγκλήματα εις βάρος πολιτών.

Ο μεγάλος μας νικητής πάντως δεν δείχνει καθόλου  ενθουσιασμένος με το δώρο που ήδη  του ταχυδρομήσαμε . Διαβάστε τι μας έγραψε!

"Η σωστή απάντηση στο ερώτημα που ψάχνετε είναι ο Οδυσσέας Πατεράκης, υποψήφιος αντιπεριφειάρχης της Χρυσής Αυγής στο Ηράκλειο Κρήτης. Πάντως έχεσε πάνω στην Ελληνική σημαία το 1980, πριν ακόμα ενταχθεί στην Χρυσή Αυγή, υποθέτω ο λόγος θα ήταν είχε πάνω τον Σταυρό και ο ίδιος δηλώνει Εωσφοριστής.

Μένω εξωτερικό και δεν είναι ανάγκη να μου στείλετε το περιοδικό, άλλωστε είχα δεκάδες περιοδικά εκείνης της περιόδου τέλη δεκαετίας 80 αρχές δεκαετίας 90 αλλά τα πέταξα όλα στα σκουπίδια. Τα έπαιρνα επειδή η αρθρογραφία τους εκείνη την εποχή είχε ακριβώς την ίδια θεματολογία που ενδιέφερε και μένα και είχε και αρκετά άρθρα που με έβρισκαν σύμφωνο, αλλά όσοι τα έγραφαν αυτά τότε όλοι ανεξαιρέτως έχουν καταδικάσει τον Μιχαλολιάκο και έχουν αποχωρήσει από την Χρυσή Αυγή που η οικογενειακή επιχείρηση -μόρφωμα που έφτιαξε δεν έχει καμιά σχέση με την ιδεολογία και τα ιδανικά κάποιων συναγωνιστών εκείνης της περιόδου.

Υπήρχε όμως εξαρχής σοβαρότατο  πρόβλημα καθώς η όποια αξιόλογη αρθρογραφία υπήρχε  μέσα στο περιοδικό αυτό λειτουργούσε ως παγίδα για να  περνάει υπογείως τον Δούρειο Ίππο που ήταν ο Σατανισμός. Ο Μιχαλολιάκος που τότε εμφανίζονταν ως δήθεν υπερασπιστής της εθνικής θρησκείας στη πραγματικότητα αποτέλεσε τον μεγαλύτερο υπονομευτή της καθώς  προωθούσε μέσα στην οργάνωση δικές του αρρωστημένες απόψεις, απόλυτα συκοφαντικές και δυσφημιστικές που παρουσίαζαν  τον αρχαίο ελληνικό πολιτισμό ως πολιτισμό του  Σατανά  υπό την Σημιτική σημασία της έννοιας Σατανάς. 

Στην πραγματικότητα η Χρυσή Αυγή δεν ήταν παρά ένας Δούρειος Ίππος με στόχο την απόλυτη αλλοίωση,αλλοτρίωση και διαφθορά νέων τότε ανθρώπων που ενδιαφέρονταν για τον Ελληνικό πολιτισμό και τις παραδόσεις. Κατάφερε και εξευτέλισε πλήρως και τον ελληνικό πολιτισμό, και την αρχαία ελληνική θρησκεία, και τον ελληνικό εθνικισμό και τον εθνικοσοσιαλισμό, παρουσιάζοντας τα όλα αυτά ως μια αρρωστημένη λατρεία του μίσους, ως μια ενασχόληση μονάχα διαταραγμένων και επικίνδυνων ψυχικά ατόμων, ως ωμή αλητεία περιθωριακών, ως μια παρακρατική συμμορία που λειτουργούσε με μαφιόζικες μεθόδους. 

Και τελικά νίκησε. Κατάφερε και αντέστρεψε τελείως  το νόημα  όλων αυτών των εννοιών, ώστε να συμβαδίζουν πλέον ακριβώς με το άρρωστο περιεχόμενο που το ίδιο το σύστημα θα ήθελε να είναι  για να μπορεί το σύστημα να παίζει χωρίς αντίπαλο.

Ζούμε σε μια κρίσιμη για την Ελλάδα περίοδο στην οποία αν δεν γίνει κάτι σύντομα και άμεσα θα είναι ήδη πολύ αργά για το Ελληνικό έθνος που μέσα στις επόμενες δεκαετίες θα εξαφανιστεί μετά . από χιλιάδες χρόνια ιστορίας . Και σε μια τέτοια περίοδο το σύστημα εμφανίζει έναν ανθέλληνα ψυχοπαθή και  μια παρέα αλητών ως τον τελευταίο υπερασπιστή του έθνους. Αυτό θα είναι το τελειωτικό χτύπημα στον Ελληνισμό και θα φέρει την υπογραφή του Νίκου Μιχαλολιάκου.

Γεννήθηκα Έλληνας και θα πεθάνω Έλληνας για αυτό  δεν μπορούσα να είμαι Χρυσαυγίτης! Ο προδότης της πατρίδος  μας ανθέλληνας Μιχαλολιάκος θα έπρεπε να καταδικαστεί στην κρεμάλα, αλλά είμαι σίγουρος ότι το σύστημα θα τους ρίξει στα μαλακά , καθώς τους χρειάζεται για να ευτελίζουν και να διαλύουν τον Ελληνισμό! Αν το σύστημα τους είχε εχθρούς του θα είχε βρει τρόπο και θα τους είχε αφανίσει από την δεκαετία του 90, όμως τότε τους έκανε πλάτες και  ο Μιχαλολιάκος είχε καθαρά παρακρατικό ρόλο, που ήταν να καταφέρει να ελέξει τον εθνικιστικό χώρο μετατρέποντάς τον σε οικογενειακό μαγαζί ανισόρροπων εμποδίζοντας με απειλές και τραμπουκισμούς να φυτρώσει και να αναπτυχθεί οτιδήποτε το υγιές και Ελληνικό .

Αν θέλετε μπορείτε να τα δημοσιεύσετε αυτά, και με αυτό το σκοπό τα έγραψα αλλά μονάχα εάν τα δημοσιεύσετε ακριβώς όπως τα έγραψα και δεν κόψετε  τίποτα από αυτά."